Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Uitleg die u kreeg over de installatie
Vriendelijkheid van de medewerkers van Nederland Isoleert
Nakomen van afspraken

Marco Lindeboom

Reageren op mail van klanten ook als ze al een deel van de werkzaamheden betaald en uitgevoerd hebben.
Nacontrole van de werkzaamheden, netheid van 2 ploegen wordt te niet gedaan door prutsers die het af moeten maken

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?

Aanvankelijke werkzaamheden, spouw en vloerisolatie, zijn snel en netjes uitgevoerd. Maar als er nog wat afgewerkt moet worden (ventilatie rooster), dan heb je wel snel een factuur, maar reactie op mails komen er niet. Uiteindelijk roosters geplaatst, maar wat een prutsers sturen ze dan. Scheef gemonteerd, te grote/lange schroeven, scheef voor het gat gemonteerd, dus ongedierte kan nog binnenkomen. Op een plek boren waar al ventilatie aanwezig is. Kortom prutswerk

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van Nederland Isoleert? Kies max 3 antwoorden

Aanbod, Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de eerste 2 ploegen netjes werken, maar dat we waarschijnlijk geluk gehad hebben. De derde ploeg waren Poolse prutsers en daar is geen woord verkeerd aan

Reactie Nederland Isoleert:

Onze excuses dat u het zo moest ervaren. Uw klacht is in behandeling en situatie gaan we naar tevredenheid afronden. Nogmaals onze excuses.

Score voor Nederland Isoleert: 2.5/5