Gewoon zo doorgaan op deze weg en wees zuinig op het personeel.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?
Vriendelijke man die de stand van zaken over isolatie heeft opgenomen geen bla bla recht door zee en goed advies nu nog even afwachten wanneer de krupiruimte word geisoleerd zodra dat is afgerond schrijf ik een vervolg op deze rievieuw.vervolg de revieuw op 10-06-02024 telefoontje gehad van Nederland isoleert of het uitkomt op dinsdag11-06-2024 om de kruipruimte te isoleren de firma had nog een plekje vrij in de planning dit boven onze verwachting had hier niet op gerekend volgens de vertegenwoordiger rekenen op 6 weken met mogelijkheid van uitloop in verband vakanties maar het is binnen 1 week geregeld hulde voor deze firma Nederland isoleert vanuit ons zeker aan te raden.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van Nederland Isoleert? Kies max 3 antwoorden
Kennis en vakmanschap, Persoonlijk advies, Prijs/kwaliteit verhouding, Snelheid en levering
Wat viel u in positieve zin op?
Zeer vriendelijke mensen geen bla bla verkoop