Jeannette

Mijn persoonlijke voedingsplan van Nederland Slank is voor mij zeer waardevol geweest voor het verbeteren van mijn algemene welbevinden. Overtollige kilo's verdwenen snel en zo ook mijn overgangsklachten. Ik slaap weer lekker waardoor ik niet meer, als gevolg van vermoeidheid, in de koolhydratenval terecht kom. Het is een investering voor het leven omdat het nog steeds (ruim 3 jaar later) mijn leidraad is in hoe en wat ik eet. Het plan is heel eenvoudig, geef jezelf wel de tijd voor de omschakeling naar de voor jou nieuwe en genezende manier van eten. Zowel je lichaam als je hoofd moeten zich aanpassen en dat kost tijd. De regels worden je nieuwe gewoontes en je leert ook hoe je kunt sjoemelen. Het duurt gemiddeld drie maanden voordat het echt je nieuwe gewoontes zijn, neem die tijd ook! Daarna kun je tijdens vakanties en feestdagen de teugels best wel eens iets laten vieren om daarna weer terug te keren naar je plan. Je kunt opnieuw starten of weer een poosje fase 2 of 3 aanhouden als dat nodig is, zo beweegt je plan mee met de ups en downs in je leven. Zorg voor voldoende variatie in je recepten en blijf experimenteren met nieuwe gerechten, voorkom dat je steeds terugvalt op je 'favorieten'. Want als je dan te eenzijdig eet kan dit het verlangen naar 'verkeerde' dingen in de hand werken. Variatie houdt je gemotiveerd. Maak ook eens dubbele porties en bewaar er de tweede in de vriezer voor de dagen dat het ineens anders loopt en je geen tijd hebt voor de boodschappen of om eten te koken. Je zult zien dat je met deze methode blijvend lekkerder in je vel zit, dat is de grootste motivatie waardoor je het gemakkelijk volhoudt. Als je toch een keer afwijkt, voel je meteen de nadelen ervan en wil je niet anders dan weer terug naar je persoonlijke voedingsplan.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Dit persoonlijke voedingsplan is een investering voor het leven

Score voor Nederland Slank: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja