Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Annegreet Van arnhem

Dit keer had ik helaas een hele slechte ervaring. Mijn zoontje (4) werd op vrijdagmiddag geholpen door. een student. Bij aanvang was er geen connectie, amper interactie met mijn zoontje. Ik heb ervaring dat kappers minstens even een leuk praatje proberen te maken met hem, niets daarvan.. hij had erg last van haartjes in zn ogen en ook daarin hielp ze niet meer dan 'ogen dicht' en moest ik mn best doen dat wat te managen met haren wegblazen, moed inspreken etc. ook kwam ze er qua kapsel eigenlijk niet uit en met een (in mijn ogen) enorme sjagrijn deed ze haar ding. Ze heeft uiteindelijk wat mede kapsters en haar manager erbij geroepen omdat ze er niet uit kwam.. de ander meiden actereerden heel anders ( Hi jongen, je kunt dit doen en dat en zus en zo) en mijn kapster bleef er maar bij staan met sjagrijn. Ik was echt wel een beetje teleurgesteld omdat ik zelf (ook voor mn dochter van 2) hele andere ervaringen heb met in ieder geval het contact met onze kids. Alle lof voor haar. Ik vond het echt super jammer en ook voor mn zoon niet een leuke ervaring

Nu heb ik wel begrip voor einde middag, einde week en ook mn zoontje was heel moe van school.. maar toch miste ik empathie, connectie en iets uitstralen van we gaan er iets moois van maken en ook de deskundigheid was dit keer ver te zoeken.

Prima, leuke dames die direct connectie maakten.

Score voor Nederlandse Kappersakademie: 1.5/5
Beveel je de kapsalon aan? Ja
Soort behandeling: Knippen