Mijn haar was vreselijk veel te lang, uitgegroeid, omdat ik door een hersenschudding 2 maanden niet bij mijn kapper was geweest, die zelf nu ook ziek is. Dus kwam ik bij jullie. Mijn vraag was om mijn haar ongeveer 2-maximaal 3 cm korter te maken, dat is aan de voor en zijkant wel gedaan, maar achter is er veeeeeel meer af. Ok, het groeit weer aan, het is op zich goed gedaan, maar het is een ander model, niet ‚mijn kapsel‘. Dat is jammer. Ik had het tijdens het snijden niet door, pas toen ik met mijn hand door mijn haar ging, maar ook toen drong het nog niet echt tot me door. De docent heeft achteraf gecheckt, en het is op zich goed gedaan. Verder ook alles ok, heel leuke sfeer, prettig contact. Maar had liever nog iets langer haar gehad aan de achterkant. Is dat misschien niet ‘het hippe kapsel’ dat in de mode is of is dit wat meer voor de hand ligt? ... iets vaker checken wat de bedoeling is, dit was het risico, dus ik had beter moeten opletten, ben kennelijk lui geworden door 20 jaar dezelfde kapper. Maar ik kom toch graag nog een keer. Vriendelijke groeten, AvB
Leuke sfeer, aardige mensen