Bent u tevreden over uw kapsel?
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw De Haan

Vreselijk! Ergste ervaring. Ik kwam binnen en heb uberhaupt meer dan 30 minuten moeten wachten. Het was te druk dus kwam een van docenten mij knippen ipv de leerling. Ik vroeg om lokken voor naar de zijkant zogeheten curtain bangs. Ze vroeg hoelang ik die wilde en antwoordde met niet korter dan wat ik nu heb. Ze vroeg om meer info dus ik zei vanaf echt onder mn ogen en dan aflopend. Ze was het ermee eens. Ze kamde het naar voor en zonder te dubbel checken knipt ze het af op hoogte van mn wenkbrauwen. Ik schrok want zeker als je het dan naar de zijkant doet is het veeel te kort. Ze knipte verder en kwam al gauw met we zijn klaar. Ze verbloemde het een beetje door het bijv niet te borstelde en naar achter te gooien. Ik kijk zelf in de spiegel en het ziet er niet uit! Ten eerste is het zo lang als een pony dus echt boven mn ogen. Ten tweede zit er groot verschil in lengte van de ene kant en de andere en ook in dikte. Daarnaast als het naar de zijkant doe (voor zover dat kan) ziet het eruit alsof er in een hakbijl is ingegaan! Ik ben echt geshockeerd dat dit het niveau is van een docent op de NKA. Ik heb thuis direct een klacht ingediend en zogenaamd zou iemand mij opbellen. NIEMAND heeft gebeld. Ze doen geen moeite om het recht te zetten.

Zero

Reactie NKA Amsterdam:

Beste mevrouw,
Wat vervelend dat u een onplezierige ervaring heeft gehad in onze salon. Mijn collega heeft telefonisch contact met u opgenomen om een oplossing met u te bespreken. U heeft ervoor gekozen om hier geen gebruik van te maken. Jammer dat u ons niet in de gelegenheid wilt stellen het op te lossen.
Met vriendelijk groet,
M.Abers, algemeen directeur

Score voor Nederlandse Kappersakademie: 0.5/5
Beveel je de kapsalon aan? Nee
Soort behandeling: Knippen