Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Denise Winters

De dames zijn altijd zeer beleeft. Ze hebben een zware taak om zowel de klant als de leraar tevreden te stellen, ze doen dit altijd met aandacht voor beiden. Ik werd geholpen door Julia (later aangevuld door Sophia) ze was erg behulpzaam om te kijken wat er mogelijk was met mijn haar en hoe te bereiken wat ik wilde. Ik heb lang moeten zitten (bijna 4 uur) en me geen moment afgevraagd of het goed zou gaan. Sophia sprong na de knipbeurt bij om de folie in mijn haar te zetten, we hebben met zn 3en lekker gekletst en ze waren heel duidelijk en ook realistisch over wat ik kon verwachten. Na het knippen vroeg ik Julia of er iets gedaan kon worden aan de harde lijn waarmee mijn haar op mijn schouders viel (ik dacht zelf aan uitdunnen maar heb dit niet zo benoemd) en ze wist meteen wat ik bedoelde en deed het uitdunnen precies zoals ik wilde. Ik kwam binnen met lang en zelfstandig geverfd haar en ging weg met een frisse coupe en levendige kleur. Enorme pluim naar de dames die op goede vrijdag mij zo goed hielpen en ondanks de vaak boze/chaggerijnige houding van de docent vrolijk bleven en sterk door gingen met mijn behandeling!

Ik werd snel geholpen, alle meiden waren aardig en ook toen ik met folie in zat te wachtten maakten meerdere dames die druk bezig waren een kort en gezellig praatje met mij. Julia en Sophia die mij hielpen waren zeer bekwaam en het resultaat is fantastisch.

Score voor Nederlandse Kappersakademie: 5/5
Beveel je de kapsalon aan? Ja
Soort behandeling: Knippen en Highlights 30 folies.