Ik heb mijn haar laten verfen en knippen. Her verfen is ontzettend mooi gedaan. Maar het knippen is achteraf echt niet mooi. Ik had het ook al aangegeven toen ik er was. Het leek wel alsof het meisje wat me hielp er helemaal geen zin meer in had na het verfen. Ze vroeg kort hoe ik mijn haar geknipt wilde hebben, maar hier is niet echt naar geluisterd. Voor ik het wist ging er een pluk van wel 15cm van mn haar af, daar schrok ik enorm van. Ook vind ik het bijzonder dat er niet nog een docent langskomt voor er geknipt wordt na het verfen. Niemand heeft haar advies daarin gegeven. Ik heb aangegeven dat ik niet blij was met het knippen, maar toen was het al te laat. Ik voelde me ook nogal opgelaten en durfde er niet echt wat van te zeggen omdat ik het meisje niet wilde teleurstellen. Het verfen heeft ze fantastisch gedaan, maar het knippen geef ik echt een 4. Ik ben achteraf nu ik het goed heb kunnen bekijken enorm ontevreden met mijn nieuwe kapsel en ik voel me er echt niet fijn bij. Ik zal dan ook contact opnemen hierover. Sorry!
Het verfen was top