Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Blokker

Ik kom al 10 jaar bij de salon en ben eigenlijk altijd goed geknipt/gekleurd (highlights). Tot vandaag.
De student was ontzettend eigenwijs en had overal een weerwoord op (ook op dingen die niks met het kappersvak te maken hadden). Ze ging slordig te werk: haar kwam vast te zitten tussen de föhn, ze gaf zelf aan dat ze geknoeid had met het blonderen, dus moest ze twee stukjes corrigeren met verf in mijn eigen haarkleur. Plankje viel aantal keer op de grond etc. Bij thuiskomst, toen ik mijn haar de andere kant op droeg en dus niet vanuit het midden, zag ik dat er veel te veel ruimte tussen de highlights zit en dat er aan de voorkant een groot vak vergeten is, waardoor er een ontzettend contrast is ontstaan. Ook zijn de highlights niet goed tot aan de hoofdhuid gezet, waardoor het aan de zijkant lijkt alsof het soms halverwege in mijn haar gesmeerd is. Ik ga de salon bellen en vragen of er een correctie plaats kan vinden. Ik zou graag foto’s delen.

Ps: ik heb meerdere malen gezegd dat ik mijn haar alle kanten op draag en ook vast (of ze daarom ook een paar highlights achter kan plaatsen)

De docenten zijn erg aardig en toegankelijk.

Score voor Nederlandse Kappersakademie: 2/5
Beveel je de kapsalon aan? Ja
Soort behandeling: Highlights