Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Voz.

Het is nu exact 2 weken geleden dat ik bij jullie ben langsgeweest. Joƫlla is een lieve meid die al als een echte kapster overkomt. De ervaring op zich was redelijk, echter ken ik mn haren en had ik het tof gevonden als ze exact zouden doen wat ik aanraadde, zodat ik ook echt krullen heb. De toeziend lerares heeft besloten hoe het zou gaan gebeuren. Zij stond erop dat ik een speciale vloeistof moest voor gevoelig haar incl voorbehandeling. Hiervoor is de l'Oreal Dulcia Advanced nr 1, de groene, gebruikt. Als ik betaal voor een speciale vloeistof voor dun haar, verwacht ik geen nr 1 'natuurlijk haar'. Maar de blauwe (gevoelig haar) of de paarse (zeer gevoelig haar). Ik weet niet of het de vloeistof, neutralizer of het inzetten is, maar ik heb helaas geen krullen. Soms wel de eerste 2 uur van de dag, maar als het niet meer nat is, is het ook wel zo goed als weg. Hierdoor kom ik neer op dat mijn ervaring met deze salon redelijk is; heb alle tips opgevolgd, incl producten. Die paarse krul lijn van l'Oreal Professional, hibiscus, die zo lekker ruikt. Ik wil graag gebruik maken van de serviceafspraak. Ik ga ervanuit dat mocht er iets opnieuw gedaan worden, want wil graag mn krullen, jullie het ermee eens zijn dat er minimaal 3 maanden moet zitten tussen 6 juni en het evt opnieuw permanenten.

Je ziet wel echt dat men actief leert.

Score voor Nederlandse Kappersakademie: 3/5
Beveel je de kapsalon aan? Ja
Soort behandeling: Permanent