De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
De locatie van de training was goed. Een goed verzorgde kantine etc. Prettig was dat de groep aan de kleine kant was en dat er daardoor veel ruimte was voor vragen. De docent had veel ervaring. Wel vond ik dat hij veel afdwaalde van de kern van de cursus (het zelf CE-markeren) en graag vertelde over zijn ervaring, dat niet altijd met het onderwerp te maken had. Wij kwamen met een specifiek doel, namelijk om aan het eind van de cursus genoeg kennis te hebben om zelf CE te gaan markeren en dan met name hijsmiddelen die wij zelf produceren voor eigen productie. Dit doel is helaas niet gehaald. Wij vonden dat er tijdens de cursus te veel een lading lag op het gedeelte wat als het fout gaat... Let op, je kunt in de gevangenis belanden etc. Natuurlijk is dat belangrijk om dat er bij te vermelden, maar we hadden liever gezien dat de cursus ons genoeg zou bijbrengen dat wij genoeg vertrouwen zouden hebben om zelf een CE markering te kunnen aanbrengen. Dat is helaas niet gelukt en dat vinden we jammer. Ik ben iets wijzer geworden, maar ik had er meer van verwacht. Ik vind de cursus daarom onder de maat.