Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren

Het was een heldere en duidelijke presentatie.
De deelnemers waren varieerend ; adviseurs, TD-medewerkers, installateurs ; ieder heeft , denk ik zo
z'n 'eigen info' kunnen opnemen & aanhoren, wat op hun werk toepasbaar kan zijn, en Waar en Hoe we de NEN-norm en bbh Waterwerkbladen moeten/kunnen raadplegen..

Persoonlijk , zou ik misschien iets meer inter-actie met de deelnemers willen zien.
bijvoorbeeld : een soort van presentatie met bbh vragen ; met diverse voorbeelden in de Drinkwater-installaties, met Goede en Foute oplossingen ; opdat de deelnemers hierover zelf ff over moeten nadenken en dan moeten aangeven,
wat er Fout is, of beter kan , Of waarom dit voorbeeld juist wel Goed is. . . .

Of misschien de deelnemers in 3 of 4 groepjes indelen, een ontwerp-vraagstuk voorleggen, en dat elk groepje een eigen drinkwater-installatie ontwerpt, met bijvoorbeeld toe te passen toestellen, appendages en veiligheden, Wel of Niet isoleren, Hoe de leidingen aansluiten , doorlussen/stromend.
Waarom kiest de ene voor een leidingnet in koper, de ander weer voor Alu-Pex , Waarom ontwerp iemand een installatie met gecombineerd BSH's of juist een aparte groep , of meerdere groepen enz. enz.

Dat de deelnemers dus niet alleen hoeven te luisteren en aanhoren. . .

Op het eind vd Cursus werden nog enkele digitale werkbladen gepresenteerd, die in mijn ogen wel handig en praktisch zijn voor bijvoorbeeld een adviseur of installateur. Deze misschien dan NA of Tijdens het ontwerp-momentje erbij behandelen. .?

Score voor NEN Trainingen: 3.5/5
Aangekocht product: