Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren

De trainer heeft veel aandacht besteed aan het op maat maken van de opleiding ISO 55001 aan het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Ik vond het een heel interessante oefening dat de levenscyclus van assets gekoppeld werd aan afdelingen/teams binnen AWV. Wie heeft welke verantwoordelijkheid in deze cyclus. Dit gaf veel duidelijkheid en inzicht. Daarnaast werd ook een oplijsting gemaakt van welke risicoanalyses er nu al gebeuren in het agentschap op Strategisch, Tactisch en Operationeel niveau. Ook dit gaf een goed overzicht als input op het reeds toepassen van ISO55001. Ook de beleidsverklaring/SAMP van AWV werd beoordeeld. Dit gaf al een idee in hoeverre AWV klaar is om over te gaan naar de certificatie van ISO55001 Voor hoe er concreet volgens de ISO55001 kan geaudit worden was er daardoor minder tijd, maar ik heb onthouden dat het checken van risico's tijdens de audit cruciaal is. Ik zou het handig gevonden hebben, dat we de ISO-norm 55001 in handen hadden gekregen tijdens de opleiding en een paar oefeningen hadden gedaan aan de hand van de norm om beter inzicht en feeling te krijgen in deze norm. Maar daarvoor was 1 dag te kort.

Score voor NEN Trainingen: 4/5
Aangekocht product: