De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
Ik vond het ochtend deel erg interessant. De praktijkvoorbeelden waren helder en concreet en die maken het makkelijk te begrijpen. Tevens geven die voorbeelden ook weer helderheid over de aanpak van een implementatie, hoe inspireer je mensen en hoe zorg je dat het meer is dan een certificaat, maar dat het echt gaat leven. De docente spreekt helder en duidelijk. Ik denk dat ze het niet moeilijker maakt dan het is. Ze gaf de ruimte voor vragen, dat vond ik prettig, en die beantwoorde ze ook goed en soms ook weer met een sterk voorbeeld. In mijn beleving is de docente erg ter zake kundig, kwam ze over als een autoriteit op dit gebied. Het tweede deel was intensief en meer theoretisch. Dat maakte het voor mij wat taai, zeker op een vrijdagmiddag. Misschien is 1 dag wel te kort, maar ook in het middagdeel hadden van mij meer mooie voorbeelden gemogen.