Ik begrijp totaal niet waarvoor ik zaken moet leren over box3, schuldhulpverlening, toeslagen affaires en andere voor een schade adviseur totaal niet ter zake doende stof die je nooit never tegen komt in de praktijk. Ik ben schadeadviseur!
Voor dat soort zaken verwijs ik naar mensen die daar dagelijks mee van doen hebben. Is het nou zo moeilijk om leerstof te bedenken die op een schade verzekeringen praktijk gestoeld is?
Reactie NIBE-SVV:
Beste Ingrid,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je de leerstof niet relevant vindt voor je werk als schadeadviseur. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om tijd te besteden aan onderwerpen die je niet in de praktijk tegenkomt.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze opleidingen beter af te stemmen op de specifieke behoeften van schadeadviseurs. Jouw feedback helpt ons om de kwaliteit en relevantie van onze opleidingen te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring. We hopen dat je toekomstige ervaringen met NIBE-SVV positiever zullen zijn.
NIBE-SVV