Er zitten veel te veel fouten en onzorgvuldigheden in ed opleiding en de vragen zijn soms van zeer bedenkelijke kwaliteit. Sommige van de vragen op het examen komen ook in het geheel niet in de examenstof voor.
Ik begrijp dat het moeilijk is een fatsoenlijke business case te maken voor deze opleiding. Zeker ook nog omdat er teveel aanbieders zijn. Ook is er onvoldoende nieuwe stof in het bestek van weer een nieuwe diploma periode. Dat heb ik ook richting AFM aangegeven. Een actievere rol van NIBE mag best
Reactie NIBE-SVV:
Beste Benno,
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je zoveel fouten en onzorgvuldigheden in de opleiding hebt ervaren en dat de kwaliteit van de vragen soms te wensen overlaat. We begrijpen dat dit je vertrouwen in de opleiding kan beïnvloeden, vooral als examenvragen niet overeenkomen met de examenstof.
We waarderen je inzicht in de uitdagingen rondom het maken van een business case voor deze opleiding en de concurrentie in de markt. Jouw suggestie voor een actievere rol van NIBE nemen we ter harte. We zullen je opmerkingen gebruiken om onze materialen en examens te verbeteren en om onze rol in de sector te versterken.
Nogmaals bedankt voor het delen van je ervaring. We hopen dat je toekomstige ervaringen met NIBE-SVV positiever zullen zijn.
NIBE-SVV