NIBE-SVV

René

DE online geboden oefenexamens en memotrainer zijn handig bij het studeren. Alleen sluit de oefenstof nog steeds niet aan bij het examen. Of het examen niet bij de oefenstof (snap dat dit onafhankelijk is), maar dit is nog steeds niet goed vind ik. Dit is een herhaalde feedback dat ik hierover geef (en ook om mij heen hoor!) en daarom geef ik het ook nogmaals aan. M.i. schiet dit zijn doel voorbij om update te blijven op gebied van kennis. Vanuit gemak dit keer nogmaals voor deze cursus gekozen, maar dit is waarschijnlijk nu echt de laatste keer. Dit vind ik jammer omdat ik anders altijd zeer tevreden ben over NIBE.

Reactie NIBE-SVV:

Beste René,
Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de oefenstof en het examen niet goed op elkaar aansluiten. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral omdat je dit al eerder hebt aangegeven.
We waarderen het dat je ondanks deze problemen toch voor onze cursus hebt gekozen. Jouw herhaalde feedback is voor ons zeer waardevol en helpt ons om onze materialen en examens verder te verbeteren. We zullen je opmerkingen zeker meenemen in onze evaluaties om ervoor te zorgen dat de oefenstof beter aansluit bij het examen.
Nogmaals bedankt voor je geduld en je constructieve feedback. We hopen dat je toekomstige ervaringen met NIBE-SVV weer positief zullen zijn.
NIBE-SVV

Score voor NIBE-SVV: 2.5/5