NIBE-SVV

Fijne docenten v.w.b. onderzoek en interne incidenten.

De module Wet- en regelgeving mag wel wat spannender, veel saaie stof die je ook thuis in het boek kunt lezen/leren. In verhouding veel stof hieromtrent.

De locatie is redelijk. Jammer dat er te weinig personeel is (was?) en daarom er dingen soms niet helemaal goed gaan. De zaal boven is prima.

E-connect vind ik niet prettig werken. Het blijft lastig om snel even wat op te zoeken. Oude studies staan er nog in, ik zou graag de mogelijkheid hebben om die te verwijderen.

De examens in E-connect sluiten niet aan op de werkelijke examens. Het digitale examen is een stuk moeilijker, vooral qua vraagstelling. Dat zou beter op elkaar aangepast moeten zijn.

Toen ik mijn casus wilde uploaden ging dat niet. Moest er eerst weer een belletje voor plegen, terwijl andere cursisten dit ook al eens hadden aangegeven.

De communicatie verloopt niet heel vlot. Mensen aan de lijn zijn heel vriendelijk, leerkrachten ook; maar de praktijk van dingen die beloofd worden door een van hen laat nogal op zich wachten.

Het boek met de juiste informatie ontving ik toen ik de casus al had ingeleverd en dus ook het digitale examen al gemaakt had. Heel slordig.

In het digitale examen kreeg ik nog vragen over de GPO terwijl deze in januari van dit jaar al vervallen is. (Dit heb ik wel aangegeven gelijk na het examen.)

Ik begrijp dat NIBE-SVV hoog aangeschreven staat v.w.b. deze opleiding. De praktijk zou daarom ook wat professioneler moeten zijn.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de docenten voor onderzoek en interne incidenten. We begrijpen dat de module Wet- en regelgeving spannender en minder stoffig kan worden gepresenteerd, en we zullen dit zeker meenemen om de leerervaring te verbeteren.
Het spijt ons te horen dat je problemen hebt ervaren met de locatie, E-connect, en de communicatie. We waarderen je gedetailleerde opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze processen en systemen te verbeteren. Het is belangrijk voor ons dat onze examens goed aansluiten op de werkelijke examens en dat de informatie up-to-date is.
We streven ernaar om de professionaliteit en kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jouw feedback helpt ons om dit te bereiken. We hopen dat je ondanks de genoemde punten toch waardevolle kennis hebt opgedaan.
NIBE-SVV

Score voor NIBE-SVV: 3/5