De training sluit voor pensioen aan op de praktijk. Jammer dat vermogen een groot verplicht onderdeel is. Ik doe daar niets mee. Ik geef ook geen advies.
Wat ik wel teleurstellend vind is dat de vragen in de memotrainer soms concreet fout zijn. Dit is slecht. Het zou fijn zijn als jullie de controle op juistheid hierin verbeteren.
Voorbeelden van fouten (zelf al zou ik nul kennis hebben):
- Een vraag waarbij meer antwoorden goed of fout kunnen zijn. Maar je krijgt rondjes waardoor je maar 1 kunt kiezen;
- Een vraag met 3 antwoorden waarbij alle 3 de antwoorden woord voor woord hetzelfde zijn. Dus 3 exact dezelfde antwoorden.
- Fouten in formules die niet aansluiten op de toelichting die erbij staat.
Als deze oefenvragen altijd goed zouden zijn dan heb je van mij er direct 1 tot 2 sterren extra bij.
Reactie NIBE-SVV:
Beste Arno,
Bedankt voor je gedetailleerde feedback. Het is goed om te horen dat de training voor pensioen aansluit op de praktijk. We begrijpen dat het verplicht onderdeel over vermogen minder relevant voor je is, zeker als je daar geen advies over geeft.
Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent over de fouten in de memotrainer. We waarderen je voorbeelden en nemen je opmerkingen serieus. We zullen de controle op de juistheid van de oefenvragen verbeteren om ervoor te zorgen dat ze correct en nuttig zijn.
Jouw feedback helpt ons om onze diensten te verbeteren en we hopen dat je in de toekomst een betere ervaring zult hebben.
NIBE-SVV