NIBE-SVV

Francien

Lesinhoud: Er waren in theorie 4 lessen, welke in twee lessen besproken moeten worden. Waardoor we er vliegensvlug doorheen moesten gaan. Terwijl sommige punten echt meer aandacht/uitleg verdienden. We hadden wel een extra les kunnen gebruiken.
Lesmateriaal: Prima, boek soms wat lastig leesbaar, misschien te weinig voorbeelden.
Docent: Prima. Ging er soms wat te snel doorheen. Wel bereid om alles op te pakken/uit te leggen. Iets meer structuur in de les was wellicht ook prettiger geweest
Locatie: Goed.

De opleiding heeft mij nieuwe kennis opgeleverd. Wel lastig om een vertaalslag te kunnen maken naar de praktijk, maar de intentie van mij was om meer kennis op te doen, dus dat is geslaagd.

Een aanvulling die ik wil meegeven waar ik niet tevreden over ben: Na de eerste les kregen wij het bericht dat de docent niet aanwezig kon zijn bij de twee les. Ik snap niet waarom er een docent op een training wordt gezet, die niet kan... Ik heb vervolgens moeite moeten doen om bij de twee (verplaatste) les aanwezig te kunnen zijn. Nu zat er ook nog 6 weken tussen de eerste les en tweede les, dat komt het leren ook niet ten goede.
Ik vind dat je uit moet kunnen gaan van de data die worden aangeboden en die je koopt.

Reactie NIBE-SVV:

Dank voor je eerlijke feedback! Dit is zeer waardevol voor ons zodat we onze diensten kunnen verbeteren waar nodig.
Succes met het toepassen van de opgedane kennis!
NIBE-SVV

Score voor NIBE-SVV: 4.5/5