Ik vind de oefenexamens niet overeenkomen met het examen. Die inzichtvragen worden nergens geoefend in de hele opleiding. Op oefenexamens had ik 10 nen en nu 5 op examen. Daarbij weer problemen bij examenlocatie The Academy in Eindhoven. Toestemming van examencommissie om medisch apparatuur mee te nemen en daar weten ze weer nergens van. Dat levert alleen al enorm stress op. Dus geen goede ervaring !
Reactie NIBE-SVV:
Dank je wel voor je eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat de oefenexamens niet overeenkomen met het echte examen en dat de inzichtvragen nergens in de opleiding worden geoefend. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn, vooral als je goede resultaten behaalt op de oefenexamens maar niet op het echte examen.
Daarnaast is het zeer vervelend dat er problemen waren bij de examenlocatie in Eindhoven met betrekking tot de toestemming voor medisch apparatuur. We begrijpen dat dit veel stress kan veroorzaken en bieden onze excuses aan voor deze ervaring.
We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen deze gebruiken om onze cursussen en examenprocessen te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je feedback. Het helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en te verbeteren.
NIBE-SVV