Lesmaterieel en voorzieningen waren prima, ik wil wel een opmerking maken over de vraagstelling bij examens. Ik had ontzettend veel geleerd, tot in den treure, vragen gedaan en deze op 100 %. De vraagstelling is gemeen, sommige vragen waren gewoon in lesmateriaal niet terug te vinden. Ben nog nooit ergens voor gezakt in de 40 dienstjaren bij de rabobank, Dit was mijn eerste ervaring en heb deze 2 keer gedaan, kreeg echter weer dezelfde vragen die niet in lesstof te vinden waren!!
Reactie NIBE-SVV:
Beste Marian,
Bedankt voor je positieve beoordeling en je eerlijke feedback. We zijn blij te horen dat je tevreden was met het lesmateriaal en de voorzieningen. Het spijt ons echter te horen dat je de vraagstelling bij de examens als gemeen hebt ervaren en dat sommige vragen niet terug te vinden waren in het lesmateriaal.
We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn, vooral gezien je uitgebreide voorbereiding en je lange staat van dienst bij de Rabobank. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om de vraagstelling bij onze examens te herzien en te verbeteren.
Nogmaals bedankt voor je feedback. We blijven ons inzetten om onze opleidingen continu te verbeteren en jouw input is daarbij van grote waarde.
NIBE-SVV