NIBE-SVV

1921 beoordelingen

Lesinhoud is duidelijk maar wat saai beschreven. Soms wat moeilijke taal waardoor je een paar keer moeten lezen om het te begrijpen. De zinnen zijn dan erg lang. Ik heb alles online gedaan. Oefentoetsen zijn goed maar soms kom je een antwoord tegen wat niet in de geleerde tekst staat, Er staan ook soms wat spellingsfouten in. Locatie examen is prima. Goed bereikbaar en aardig personeel.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je eerlijke feedback. We zijn blij te horen dat je de lesinhoud duidelijk vond, hoewel we begrijpen dat de beschrijving soms saai en moeilijk te begrijpen was. We zullen je opmerkingen over de lange zinnen en de taal zeker meenemen om de leesbaarheid te verbeteren.
Het is goed om te horen dat je de oefentoetsen nuttig vond, maar we begrijpen dat het frustrerend kan zijn als antwoorden niet in de geleerde tekst staan en er spellingsfouten zijn. We zullen hier zeker naar kijken om dit te verbeteren.
Fijn dat de locatie van het examen goed bereikbaar was en dat je tevreden bent over het personeel.
Nogmaals bedankt voor je feedback. We blijven ons inzetten om onze opleidingen continu te verbeteren en jouw input is daarbij van grote waarde.
NIBE-SVV

Score voor NIBE-SVV: 4/5