Zitten een aantal fouten in de stof en de berekeningen. Ook erg weinig variatie in de oefenvragen, je komt veelal dezelfde vragen tegen. Ik mis tussentijdse toetsen. Ook ervaar ik de memotraining niet als veel toevoegend. Dit zijn een aantal vragen welke zichzelf ook constant herhalen.
Reactie NIBE-SVV:
Bedankt voor je feedback en je beoordeling van 5/10. Het spijt ons te horen dat je fouten hebt gevonden in de stof en de berekeningen, en dat je weinig variatie in de oefenvragen hebt ervaren. We begrijpen hoe belangrijk het is om een breed scala aan vragen en tussentijdse toetsen te hebben om je goed voor te bereiden.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze cursussen te verbeteren. We zullen de inhoud en de oefenvragen grondig herzien om fouten te corrigeren en meer variatie toe te voegen. Daarnaast zullen we kijken naar de opzet van de memotraining om deze nuttiger en gevarieerder te maken.
Nogmaals bedankt voor je waardevolle input. We hopen dat je ondanks deze punten toch iets hebt kunnen leren en wensen je veel succes met je verdere studie.
NIBE-SVV