Over het algemeen prima. De manier van door de informatie heen gaan is prima.
Wel kunnen er sommige onderwerpen verder worden opgesplitst (in bijv deel 1, deel 2). Als er bijvoorbeeld 6/7 (lange) stukken tekst zijn, zou ik dat liever opgesplitst zien met oefenvragen na 3/4 delen.
Ook zitten er regelmatig taal/spelfouten in (niet dat ik daar goed in ben, maar het valt wel op).
Daarnaast zou het fijn zijn als er iets meer voorbeelden in de tekst worden weergegeven en dat de marge bij berekeningen net zo groot is als bij het examen. Ik weet niet hoe groot dit marge is, maar afkeuring vanwege afronding op een paar cent lijkt me goedgekeurd?
Reactie NIBE-SVV:
Beste Sander,
Bedankt voor je feedback en je beoordeling van 8/10. Het is fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met de manier waarop de informatie wordt gepresenteerd. We begrijpen dat het opsplitsen van lange stukken tekst en het toevoegen van oefenvragen na kortere delen kan helpen bij het leerproces.
We waarderen je opmerkingen over de taal- en spelfouten en zullen deze gebruiken om onze materialen te verbeteren. Daarnaast zullen we meer voorbeelden toevoegen aan de tekst en ervoor zorgen dat de marge bij berekeningen overeenkomt met die van het examen, zodat afrondingsverschillen geen onnodige afkeuringen veroorzaken.
Nogmaals bedankt voor je waardevolle input. We hopen dat je ondanks deze punten toch een positieve leerervaring hebt gehad en wensen je veel succes met je verdere studie.
NIBE-SVV