NIBE-SVV

1916 beoordelingen

Marien

Vandaag zou ik de laatste lesdag hebben. Vanmorgen had ik al een mail of ik de eindevaluatie wilde invullen (terwijl de les nog moest volgen). Toen ik ter hoogte van Dordrecht reed belde ene Daphne om door te geven dat het niet doorging. En nu een enquete?

Ik ben om 06:45 uur vanmorgen vertrokken en heb een collega opgehaald en vervolgens zijn we op weg gegaan. Dit is zonde van onze tijd, de benzine en helaas is dit niet de eerste keer dat ik zo'n ervaring met NIBE-SVV heb. Op deze manier kost het me tijd en geld voor niets. Deze reisuren zijn voor ons eigen tijd.

Ik hoop dat de cursus alsnog spoedig kan worden ingepland en afgerond.

Reactie NIBE-SVV:

Beste Marien,
Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je deze vervelende ervaring hebt gehad! We begrijpen dat het erg frustrerend is om te horen dat de lesdag niet doorgaat terwijl je al onderweg bent, en dat dit niet de eerste keer is dat je zo'n situatie hebt meegemaakt. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de verloren tijd en kosten die dit voor jou en je collega heeft veroorzaakt.
We zullen je feedback zeker meenemen om onze communicatie en planning te verbeteren, zodat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden. We zullen er alles aan doen om de cursus zo spoedig mogelijk opnieuw in te plannen en af te ronden.
Nogmaals dank voor je eerlijke beoordeling. We hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.
NIBE-SVV

Score voor NIBE-SVV: 1/5