Nipak BV

Toegankelijk, bruikbaar en praktisch door de mogelijk van het kunnen bestellen van samples en lage MOQ's.

Uitgebreide beschrijving van uw ervaring.

Backorder is nog steeds niet binnen, minpuntje dus. Andere artikelen goed en snel geleverd.

Reactie Nipak BV:

Geachte Heer,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide Review. Wij zullen uw verbeterpunten zeker gebruiken om onze service te verbeteren.
Wat betreft de informatie betreffende uw backorder.
Ik heb u zojuist een herbevestiging toegezonden met de verwachte levertijd van uw backorder. In het geval dat producten tijdelijk uit voorraad zijn kan dit inderdaad tot een week of 3 duren. Bij betaalde bestellingen nemen wij dan contact met u op. In geval van uw gratis samples hebben wij dit inderdaad nagelaten. Wij zullen zeker bekijken hoe wij dit in de toekomst kunnen inpassen in onze processen.
Wat betreft uw opmerking over de enkele stuks samples.
Meer dan 1 stuks samples aanvragen is geen enkel probleem. als u dit bijvoorbeeld aangeeft bij het vakje "aanvullende informatie" dan passen wij dit handmatig aan. Zolang de bestelling niet is verwerkt is dit natuurlijk ook telefonisch of per mail door te geven. dan zullen wij dit aanpassen.
Wat betreft uw opmerking over het assortiment.
Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om ons assortiment uit te breiden. Echter deze uitbreidingen kunnen i.v.m. de hoeveelheid magazijnruimte niet eindeloos en daarom kiezen wij er voor om bijvoorbeeld kleuren en modellen zo neutraal mogelijk te houden. Als blijkt dat er naar bepaalde items veel vraag ontstaat zullen wij altijd overwegen deze in te voegen.
Mocht u naar aanleiding van deze reactie nog vragen hebben dan horen wij dit natuurlijk graag. dit kan het beste naar info@nipak.nl
Met vriendelijke Groet,
Nipak BV

Score voor Nipak BV: 4/5
Beveelt u ons bedrijf aan? Ja