Vanmorgen vanaf 10.00 gebeld met NKC. Na ruim een half uur in de wacht gestaan te hebben eindelijk contact. Een slecht te verstaan gesprek gehad met een medewerkster. Uiteindelijk werd ons meegedeeld dat we een sms zouden krijgen dat er hulp onderweg was naar de camping ( in Frankrijk) waar wij met pech stonden. Na ruim 4 uur wachten nog steeds geen sms. Weer gebeld naar het NKC ( weer een half uur in de wacht). Bleek dat ze er niets van wisten. "Maar komt goed hoor meneer" hulp is onderweg. Dus niet. Toch maar weer bellen. "Oh dat is raar was het antwoord. Komt goed meneer. Dus niet. Uiteindelijk na lang wachten toch maar weer contact opgenomen ( 1 uur in de wacht en geen contact gekregen). Envoor deze service betaal je dus 400 euro in het jaar. We zijn er helemaal klaar mee. We gaan hier zeker werk van maken. Het progrmma RADAR die gaan we aanschrijven. De reviews die wij nu gelezen hebben over het NKC is bedroevend. Hoe we thuiskomen dat hopen we morgen te kunnen regelen. Eindoordeel over dit bedrijf 0 sterren.
Reviewtitel:
Pech camper