Prettige ervaring. Goede klantenservice. En toch, het feit, dat jullie 2 websites hebben, die bij hetzelfde telno horen, komt dubieus over op mij. Komt over als, snel geld halen en niet mooie bijdrage leveren aan de samenleving.

Op de een of andere manier, blijft bij mij vooral het beeld, dat de website zelf niet echt uitnodigend is. Toen ik jullie belde, kreeg ik een heel vriendelijk persoon aan de lijn. Echter, het geheel voelt als, een in en verkoop verhaal zonder een echt hart , zonder echte bezieling.

Laat een pannel van 10 of 20 vrouwen naar je website kijken en er feedback over geven

Reactie NootroFit.nl:

Wij zijn twee verschillende bedrijven die samenwerken op bepaalde vlakken. Onder andere op het gebied van distributie & klantenservice, welke centraal geregeld zijn. NootroFit richt zich vooral op bewuste sporters & gezondheidsfanaten. Het ander bedrijf is minder sportgericht en toegankelijker voor een breder publiek. Er zijn inderdaad een aantal producten die geschikt zijn voor beide doelgroepen. We gaan de verbeteringen in acht! nemen

Score voor NootroFit.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
bullet proof brain octane & decaf koffiebonen