Student begonnen in 2016, 56 jaar, Nieuwerkerk a/d IJssel
Ik (vrouw van 56) ben net klaar met les 6. Mijn kennis van de Spaanse taal was 0, maar gisteren zag ik op tv ineens een paar Spaanse woordjes voorbij komen die ik inmiddels heb geleerd. Heel leuk! Tot nu toe heb ik 1 1/2 les per week gedaan, maar dat is teveel want dan ben ik er iedere dag gemiddeld 2 uur mee bezig. Na les 8 ga ik even alles herhalen, want ik merk nu al dat bepaalde woordjes uit les 1 en 2 weer wegzakken. Er zitten een paar kleine foutjes in de lessen, wat wel erg slordig is. Het grammaticaboek vind ik een lastig ding. Volgens mijn docente is het alleen een naslagwerk, dus wellicht heb ik er later in de cursus meer aan. De lessen gaan wel snel en ik merk dat ik meer herhalingen nodig heb. Verder ben ik erg benieuwd of ik deze cursus vol ga houden als straks de zon weer schijnt en ik dus liever buiten ben dan binnen!