Ik heb de introductie dag meegemaakt, deze was interessant, maar als je de informatie van de site over leerprocessen had doorgenomen, had je hetzelfde geweten. Praktijk oefeningen waren nuttig en contact met medestudenten ook. Maar had ook een dag kunnen zijn die ik had kunnen missen.,
Ik was niet in staat vanwege niet rijdende treinen om een praktijkdag mee te doen voor HRM , ik heb geprobeerd op de site uittevinden( avond) waar en of ik mij kon afmelden en of er een andere praktijk was. Hiervan was niks te vinden op de site en er was ook geen andere praktijkdag gepland, niet op korte en niet op lange termijn. Terwijl de cursus 6 maanden duurt! Heel vervelend allemaal, ik heb toen een bericht naar de klantenservice gestuurd dat ik niet aanwezig kon zijn en hoe dit anders geregeld kon worden. ? Ik kreeg na 1,5 WEEK!!!! bericht dat het mijn eigen verantwoordelijkheid was en dat ik dus maar een andere keer moest deelnemen aan een praktijkdag(wanneer?) en dat ik dat dus voor eigen kosten moest doen!! 140,00!!! Ik ben hier helemaal niet blij mee! Ten eerste ben ik verplicht aan deze dag mee te doen en ten tweede zijn er geen of zeer beperkte praktijkdagen en daarbij werd er volgens een medestudent alleen het te bestuderen theorie besproken zoals het al in het boek staat!! Dus nu niet echt een dag die noodzakelijk zou moeten zijn voor mijn te behalen ect s en zeker niet om daar nog eens 140 euro te moeten betalen.
Ook de digitale omgeving, incl. de fronter vind ik zeer omslachtig en onduidelijk! Het is constant zoeken waar je nu weer moet zijn en hoe het werkt. Ik heb meerdere cursussen gevolgd bij de LOI en OU, en de digitale leeromgevingen zijn hier zeer duidelijk en overzichtelijk, dus ik had meer verwacht van de NTI, want ik vond alles rondom de aanmelding heel fijn gaan.
Mooie leerboeken,
goede telefonische klantenservice
De digitale leeromgeving simpeler maken en overzichtelijk, dit werkt demotiverend.
sneller reactie op email
geen verplichte praktijkdagen of anders meer praktijkdagen
Betere informatie voorziening