Prima, ik heb tot nu toe goed zelfstandig kunnen werken aan mijn studie.
Wanneer je er echt niet uit komt ben je toch wel op jezelf aangewezen.
Wanneer je belt met mentoren kunnen ze je inhoudelijk niet echt verder helpen, omdat dit hun taak niet is.
Docenten kun je alleen via forum benaderen, dit vindt ik jammer.
Wanneer je een vraag stelt krijg je ook niet echt een antwoord waar je veel verder mee komt omdat je het uiteindelijk toch zelf moet doen.
Zelfstandigheid is dus iets wat je goed moet bezitten tijdens een studie bij de NTI.
Wel heb ik altijd vriendelijk contact ervaren.
Ik vond het fijn dat ik na het behalen van mijn studiepunten voor het afstuderen bij een praktijkdag ben geplaatst die eigenlijk al vol zat zodat ik toch voor mijn zomervakantie kon starten met het afstuderen.
Fijn dat hierin flexibiliteit wordt getoond, ondanks dat ik merkte dat NTI zich toch ook strikt aan regels houdt.
Voor mij was het super dat hierin toch medewerking verleend werd.
Ook een week langer de tijd gekregen voor het inleveren van mijn plan van aanpak omdat dit in de zomervakantie viel.
Mijn dank!
Meestal werden mijn examens vlot nagekeken.
Ik vind het een sterk punt dat wanneer ik examen heb gedaan meestal met een paar werkdagen mijn cijfer binnen had.
Als student kun je voor je gevoel pas verder wanneer je dat examen voor je zelf kan afronden en dus weet of je het gehaald hebt of niet. Mocht je het niet gehaald hebben is het ook fijn als je dit op korte termijn weet zodat je een herkansing vlot weer kan oppakken.
Er is zelf een tijd geweest dat ik standaard met 1 of 2 werkdagen mijn cijfer had! Echt super!!!
Laatste tijd was het wel iets langer, maar meestal nog binnen een week! Mijn complimenten hiervoor!!
Tentamens die je moet inleveren op fronter duren vaak wel iets langer. Maar fijn dat dit meestal wel binnen twee weken was.
Blijf examens op korte termijn nakijken, dit is echt heel fijn voor een student!!
Een spreekuurlijn met docenten zou ook fijn zijn voor als je vragen hebt als je er echt niet uit komt.
Ik begrijp dat het ook lastig is omdat ik ook begrijp dat mensen soms voor elk dingetje gaan bellen.
Maar toch zou op een of andere manier ander/beter contact met een docent ook fijn zijn.