Ik vind de opleiding vrij pittig. De stof is allemaal te snappen en interessant. Maar de hoeveelheid stage-opdrachten en te leren stof voor een examen is erg veel. Zeker in combinatie met een gezin, werk en stage. NTI omschrijft dat de opleiding vergelijkbaar is met ROC. Ik heb meerdere mensen gesproken die dezelfde opleiding bij ROC hebben gevolgd, maar de belasting is niet vergelijkbaar. Aantal opdrachten en hoeveelheid te leren stof bij ROC is vele malen minder. Ze geven zelf aan dat de opleiding makkelijk te doen is.
Interessante leerstof. Thuis leren.
Hoeveelheid stage-opdrachten en hoeveelheid te leren stof voor een examen minderen.
Reactie NTI-nl:
Beste Student,
Hartelijk dank voor de ontvangen feedback.
Het niveau van de opleiding komt overeen met dat van een andere MBO onderwijsinstelling. Wel studeer je bij ons thuis waardoor je meer moet plannen, thuis studeren en combineren met werk en gezin.
De mentoren zijn gespecialiseerd in het helpen, adviseren en begeleiden van studenten die studeren naast werk en gezin. Je kunt de mentoren altijd via de e-mail en Whatsapp bereiken! telefonisch is ook mogelijk binnen de spreekuurtijden.
NTI