NTI-nl

Praktijk workshops
Mentor
Studie-materialen

Fijne lesboeken

Actie nemen op de punten die ik als minpunten genoemd heb: Slecht. Er wordt niet goed gereageerd op klachten (geen respons, of respons die inhoudsloos is). Ik heb een studie met minor gekocht, maar krijg nu te horen geen recht te hebben op de minor, ook zonder korting op de prijs. De lessen zijn uiterst onder de maat. Docenten komen structureel te laat, hebben materialen niet op orde (geen pc mee, stukken vergeten, niet voorbereid, geen verbinding met de stof die ze op staan te lepelen). Geen reactie op klachten daarover. Tot slit, dit jaar les op een locatie waarbij we geen gebruik kunnen maken van faciliteiten zoals thee en koffie. Ondermaats.

Score voor NTI-nl: 1.5/5
Beveel je NTI aan? Nee