Ik was eigenlijk een beetje huiverig om te beginnen bij het NTI gezien ik jaren geleden geen goede ervaring heb gehad. Maar ik ben erg tevreden over het NTI. De praktijkbijeenkomst was erg nuttig en leerzaam. Ze zijn goed bereikbaar en als ik een mail stuur wordt deze meestal snel beantwoord. Ik heb tot nu toe nog niet negatieve dingen opgemerkt. Ik ben in september dit jaar begonnen. Dus ik hoop dat het zo blijft. :-)
Ik heb doordat ik al jaren last heb van spreekangst, aangegeven dat ik daar moeite mee heb. En ik ben toen benaderd door een mentor/coach van het NTI die mij heeft begeleid hierin. Ik heb nu al 2 keer een half uur met haar gesproken en ze heeft me erg geholpen. Ik vind dit echt super dat het NTI hier energie in stopt. Dat voorkomt dat mensen uitvallen. Ik kan niet beschrijven hoeveel ik haar dankbaar ben met de tips die zij mij heeft gegeven. Echt super!!!
Wat echt verbeterd kan worden zijn de locaties van de praktijkbijeenkomsten. Deze worden nou voornamelijk in Leiden gegeven en er is weinig keuze. Als men van ver moet komen zou het fijn zijn dat er meerdere locaties in het land zouden zijn. Ik denk ook dat Utrecht een betere basis is dan Leiden. Makkelijker te bereiken voor veel mensen en wat centraler.