Best veel verouderde stof en het is jammer dat je voor de praktijkdagen en taalexamens naar Rotterdam of Leiden moet en dat dit niet op meer locaties is. Maar praktijkdagen zijn leuk en leerzaam. Je leert mensen kennen die in t zelfde pakket zitten en kunt ervaringen uitwisselen. Docenten zijn helemaal prima! Aan t begin van de opleiding is t lastig een rode draad te herkennen en een begin te krijgen. Daar mag wel iets meer aandacht voor zijn. Verder snelle reactie van mijn stagebegeleider en aanvragen van proeve is best een ding met al die verslagen en verslagen van verslagen, maar eenmaal ingeleverd wordt er snel actie ondernomen en zowel stagebegeleider als accessor zijn erg vriendelijk en adequaat. Het begin was lastig maar nu loopt het goed. Misschien ook goed om te kijken naar de startbijeenkomst. Hier komen alle studenten van alle opleidingen samen en wordt je niet zoveel wijzer. Als dit per opleiding gegeven wordt, is dit misschien leerzamer? Hoop dat ik niet te kritisch over kom? Probeer verbeterpunten aan te geven zodat de opleiding nog beter wordt. Gr Erna