Dit is reeds de 3e opleiding/cursus die ik via het NTI volg. Het lesmateriaal is van gedegen kwaliteit in tegenstelling tot hoe het bij andere opleiders is, namelijk losbladig. Studieduur kan kosteloos verlengd worden met een half jaar, iets waarvan ik 1x gebruik van heb gemaakt en als zeer prettig heb ervaren. Mentoren/docenten reageren bij mij altijd binnen 2 werkdagen en telefonisch wordt ik ook vriendelijk geholpen. Examinering zou wat mij betreft meer online mogen op verschillende testlocaties in Nederland.. wellicht wel een suggestie om hier meer werk van te maken. Momenteel is het namelijk zo dat ik bij mijn vorige cursus Praktijkdiploma Loonadministratie en mijn huidige als dichtsbijzijnde examenlocatie naar Roermond moet. Echter examineerd Roermond enkel 2x per jaar in tegenstelling tot Eindhoven (wat na Roermond het dichtsbijzijnde is) 4x per jaar. Nu begrijp ik dat het aantal examenmomenten afhankelijk is van het aantal kandidaten maar daarom dat ik vind dat er naar een online examinering gekeken moet worden zodat deze ook bijv. bij een Open Universiteit afgenomen kan worden. Dit zou de studie nog flexibeler maken.