Ik was op zoek naar een airco om in de zomer mee te kunnen koelen en in de winter te kunnen verwarmen. Had de uitvraag gedaan en was verrast hoeveel bedrijven erop reageerden. In eerste instantie was ik op zoek naar een Daikin, maar stond open voor andere types. Vrijwel alle installatiebedrijven wisten welk capaciteit de installatie moest hebben en kwamen zelfs met alternatieven om de buitenunit op de dakkapel te plaatsen. Vanuit Nukoel werd ik geholpen door Richard Hoets. Hij was de enige die een capaciteitsberekening maakte. Hij adviseerde mij om de unit niet in de achtertuin te plaatsen, maar de voortuin. Een alternatief waar niemand nog aan gedacht had en gebleken is de beste optie. Hij bood een LG installatie aan en kon dat goed onderbouwen. De buitenunit staat in de voortuin, waar ik het minst gebruik van maak en is met een ombouw weggewerkt. De uitvoering ging prima. Twee mannen die het werk al jaren samen doen. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Ben heel tevreden met het complete traject van Nukoel.