1) U was uitstekend bereikbaar, ik heb u ook gevonden via internet. Dat u me zeer snel belde en prettige maar rake vragen stelde heeft me geholpen duidelijk te zien waar het om ging. 2) Ik vond het contact uitermate prettig, vanwege uw goede en doortastende vragen. 3) Het is duidelijk dat mijn tegenpartij een heel andere partij ging blazen na uw eerste brief. Het is gelukt om zonder al te vervelend gestechel een resultaat te halen waar ik tevreden mee ben. Ik was onder de indruk van de manier waarop u de diverse punten in de overeenkomst aanscherpte . Het was duidelijk dat u voor mijn belang ging, niet alleen direct financieel, maar ook rekening houdend met mijn wensen. 4) hoewel het onmogelijk is om van deze situatie echt gelukkig te worden, heeft u er voor weten te zorgen dat ik althans heel tevreden ben over de uitkomst. Die is bovendien op zo'n manier behaald dat ik geen persoonlijke issues met de desbetreffende personen over houd, iets wat ik zeer waardeer.