Buitengewoon goed geholpen door ontslagjuristen.nl Kim Snuverink was mijn contactpersoon. Ze heeft me zeer deskundig geholpen, kent de wet en regelgeving als vanzelfsprekend zodat haar niets ontgaat in de aangeboden VSO van werkgever. Als je zo ver gekomen bent op je werk dat je een jurist moet inschakelen, ben je geƫmotioneerd en dat weet ze goed op te vangen en ondersteunen praktisch met argumenten en uitleg, warm, niet afstandelijk, Een verademing echt, ze is vriendelijk, inlevend, heel attent en laat zich niet de pas afsnijden als ze weet dat we gelijk hebben. Schrijft naar de letter van de wet en haalt veel meer uit je VSO dan je wist dat kon, goed beargumenteerd, wat ze kan door goed luisteren en de tijd voor je te nemen.
Zit je ook in een vervelende situatie op je werk, ik beveel dit kantoor en haar juristen van harte aan. Ook al omdat tijdens Kims vakantie haar collega alles heel deskundig en alert overgenomen had de zaak op de voet volgde en ingreep toen het nodig bleek. Top bedrijf. Ze doen echt hun best en reageren zeer snel.
Ben eeuwig dankbaar, dat klinkt overdreven maar wat hebben ze goed voor me gezorgd op het moment dat ik het zelf niet meer zo goed wist allemaal. Dankjewel Kim Snuverink en collega Wendela Melenhorst, dankjewel jullie maken echt het verschil.