Bereikbaarheid: Uitstekend. Mevrouw Snuverink was goed telefonisch te bereiken en mails werden snel beantwoord (ook als mevrouw Snuverink op desbetreffende dag eigenlijk vrij was).
Contact: Uitstekend. Mevrouw Snuverink heeft mij altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geluisterd naar mijn verhaal. Ik vond het erg fijn dat mevrouw Snuverink altijd eerst vroeg naar mijn perspectief mbt reacties van de tegenpartij, voordat zij overging tot haar advies.
Expertise: Uitstekend. Mevrouw Snuverink is altijd heel duidelijk geweest over de mogelijkheden en risico´s die deze zaak met zich mee bracht. Mevrouw Snuverink was altijd bereid om uitleg te geven mbt de vaststellingsovereenkomst, zodat ik een goed geïnformeerd besluit kon nemen.
Eindresultaat: Goed. We hebben er niet veel meer dan het originele bedrag uitgekregen, maar we wisten dat dit risico er was. Al met al ben ik blij dat de communicatie via Ontslagjuristen is verlopen, daar dit mij wel de nodige stress heeft bespaard.