- Over Ontslagjuristen Nederland in het algemeen: toen ik mijn VSO via de website ter beoordeling indiende, werd ik ruim binnen het half uur gebeld door Ageethe, met wie ik meteen kon overleggen en aan de slag kon. Dat was heel prettig en geruststellend.
- Ageethe was altijd zeer goed bereikbaar en bovendien vliegensvlug met haar reacties. Het viel me op dat ze vaak zelfs laat in de avonduren mailt indien urgent, bijvoorbeeld.
- Ageethe was zeer proactief in het benaderen van mijn (ex-)werkgever wanneer ze niet tijdig reageerden op onze voorstellen.
- Ageethe luisterde goed naar mijn wensen en nam meerdere malen goed de tijd hierover te overleggen.
- Ageethes uitleg was altijd heel helder en ze heeft altijd alle opties met me doorgesproken.
- Het resultaat is echt boven verwachting: ik word langer doorbetaald, de transitievergoeding is een stuk hoger dan in eerste instantie voorgesteld door (ex-)werkgever, en bovendien krijg ik ook al mijn verlofdagen tot de nieuwe einddatum uitbetaald.
- Daar komt bij dat ik door Ageethe het vertrouwen kreeg dat mijn eisen zouden worden ingewilligd, onder andere door de rust en zakelijkheid die ze 'uitstraalde' tijdens onze gesprekken.