Vanwege een arbeidsgeschil ben ik op internet op zoek gegaan naar mijn rechten en wie mij daarin kon bijstaan.
Ik kwam daarbij uit bij Ontslagjuristen Nederland. Ik heb alles wat ik tot dan had opgestuurd en daarop nam jij een dag later contact met mij op.
Je nam alle tijd om mijn verhaal aan te horen, heel prettig. De verdere informatie die je nodig had om mij te helpen heb ik opgestuurd.
De gesprekken die we hadden en de mogelijkheden die we hebben besproken kwamen zeer kundig op mij over. Ik had direct het volledige vertrouwen in jou. Ook de e-mails met daarin de dingen die we besproken hadden en de onderhandelingen met de advocaat van de werkgever heb ik als zeer prettig ervaren. Alles ligt dan schriftelijk vast en je hebt de mogelijkheid om het nog eens terug te kunnen lezen.
Het behaalde resultaat is voor mij voldoende. Jij had nog wel mogelijkheden gezien om er eventueel meer uit te halen, maar mijn emotionele gezondheid liet dit niet toe. Ik wilde het afgehandeld hebben, er een punt achter kunnen zetten.
Kortom; je hebt mij zeer deskundig geholpen. Zowel communicatief als via de e-mails en de reacties waren bijna altijd dezelfde dag.