Bart

Alles online gedaan. Geen contact voor nodig geweest met de klantenservice. Alleen zuur dat er +- €6,- aan verzendkosten werden gerekend terwijl het product in een brievenbusenveloppe had gekund (weggeschreven onder beoordeling bestelgemak). Levering duurde ongeveer een week. Kan sneller maar gezien de drukte bij bezorgers te verwachten.

Optie geven om het product via een brievenbusenveloppe te ontvangen en zo geen verzendkosten intekening brengen.

Reactie Ophangsystemen.nl:

Beste Bart,
We hebben uw bestelling even bekeken en zo te zien is het ook verzonden als brievenbuspost. Echter zitten hier helaas ook kosten aan verbonden. Wij als bedrijf betalen een flink bedrag aan PostNL voor deze pakketjes/enveloppen en helaas zijn wij genoodzaakt hier ook een deel van in rekening te brengen aan de klant. Geen verzendkosten rekenen is dan ook geen optie.
Het is inderdaad extreem druk bij de pakketdiensten en postbezorgers en het is goed te horen dat u daar respectvol mee omgaat en er rekening mee hebt gehouden. We horen het graag als we iets voor u kunnen betekenen of als u nog vragen heeft. Met vriendelijke groet, TEAM OPHANGSYSTEMEN.NL

Score voor Ophangsystemen.nl: 2.5/5
Zou u ophangsystemen aanbevelen aan anderen? Ja
Haakjes en draden