Advies
Medewerkers
Communicatie

Peter W

Snel geregeld, makkelijk toegang tot de opslag ruimte, voldoende karren. Na opzeggen snel afgewikkeld en borg terug gekregen

Ruimte genoeg om je spullen te vervoeren, gangen niet te smal, dag en nacht toegang en niet duur.

Eigenaar maakt kopie van je BSN nummer (en andere privacy gevoelige zaken). anders krijg je geen opslag. Iets wat uiteraard niet mag, maar toch gebeurt. Geen idee waar de kopie gebleven is, wel gevraagd of hij vernietigd wordt, maar geen reactie gekregen. Ben bang dat hij op een grote stapel met andere BSN'en ligt.

Reactie Opslagman:

Beste Peter,
Bedankt voor het plaatsen van een review. Bij het huren van een opslagruimte vragen wij om een legitimatiebewijs. Het BSN nummer mag (wanneer iemand dat wenst) hierbij weg gestreept worden. Het legitimatiebewijs gebruiken wij alleen en uitsluitend wanneer wij genoodzaakt worden het incassobureau in te schakelen. Uiteraard is de portal omgeving goed beveiligd en gaan wij zeer zorgvuldig om met privacy gevoelige gegevens.
Wij hopen u met deze informatie gerust gesteld te hebben. Wanneer u hierover nog vragen heeft, verneem ik dat uiteraard graag.
Diane Putman
Opslagman

Score voor Opslagman: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: 16M3 opslag in Nieuwegein