Pakket terug verzonden tot op heden nog geen bericht ontvangen
Reactie OptiSmile:
Goedemiddag Anita, bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze retourservice. We hebben nagekeken hoe dit is gelopen en zien het volgende; op 24 september is een retourlabel voor je aangemaakt. Dat is 6 dagen geleden. Je retourpakket is vanochtend door ons gecrediteerd aan je. We hopen dat je begrijpt dat hier een weekend tussen zit, en dat we zo snel mogelijk gehandeld hebben voor je. We vinden het tevens jammer dat je ons niet bericht hebt hierover, voor ons deze negatieve review te hebben gegeven. We hadden je graag te woord gestaan en je van een realistische prognose van de verwerking van je retour voorzien. Die kans hebben we nu niet gehad. We zouden het daarom op prijs stellen als je je review zou willen herzien. We hebben je 4 werkdagen na het aanmaken van je retour je aankoopbedrag gecrediteerd. We hopen op je begrip en hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. We wensen je uiteraard een fijne dag toe. - Met vriendelijke groet, Team Optismile