Een jaar of zes geleden, of langer, kocht ik een Optismile waterflosser. Na enige jaren ging deze stuk want er kwam water in het binnenwerk. Pech. Nieuwe gekocht, na een of vier liep de accu terug, ik ben handig dus ik zou deze wel even vervangen. Maar de flosser was kennelijk ontworpen om reparatie onmogelijk te maken, daar is men in geslaagd. Ik kreeg de bodem er af, meer niet. Nog een paar uur geploeterd. Toen in de vuilnisbak gegooid en een goedkope flosser bij Bol gekocht, merk Azorix E 16,95. Een slechte ervaring met Optismile.
Reactie OptiSmile:
Goedemiddag Jan,
Bedankt voor je feedback. Begrijpen we goed dat je een Optismile waterflosser hebt gekocht en dat de accu daarvan na (vermoedelijk) vier jaar helaas niet meer zo goed mee ging? Afhankelijk van hoe(vaak) je hem oplaadt gaat een accu wel een paar jaar mee, maar is aftakeling na 4 jaar niet geheel afwijkend. We hadden alsnog graag met je meegekeken naar of we iets voor je konden doen, maar helaas heb je nooit contact met ons opgenomen. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent en staan je graag te woord via customerservice@optismile.eu. We horen het graag van je en wensen je een fijne dag toe. - Met vriendelijke groet, Ellis van Team Optismile