Karin

Via feddex ontvangen als "compensatie", geen keuze want terugbetaling van product wat ik verzonden had was niet mogelijk. De koper van het product kon alleen een opwaardeer kaart voor PCS leveren en vroeg ook meteen om al mijn inlog gegevens en code. Hoopte mij op te lichten.

Uw ervaring

SLECHT!! Waardeloos systeem. Aan alleen opwaardeertegoed heb je niks. Je MOET er ook nog een fysieke of digitale kaart bij aanschaffen. Vervolgens is er 7 euro afgeschreven van mijn tegoed als opwaardeerkosten.
Blijken maandelijkse kosten (1,50) afgeschreven te worden! En bij een betaling die niet mogelijk is volgens het systeem wordt er ook elke keer 20 cent afgeschreven. Ook moet je ongelofelijk veel persoonlijke gegevens opgegeven en met van alles en nog wat akkoord gaan en alles in de Franse taal omschreven op de website.
Voel me OPGELICHT! Van de 100 euro tegoed is er inmiddels nog 91 euro over, rest heeft PCS zelf ingepikt.
Met die 91 euro kan ik blijkbaar nergens betalen! Waardeloos!

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste Karin, je geeft een slechte review af voor het verkeerde bedrijf. Je bent niet in contact met Feddex en ook niet met PCS. Wij adviseren je met hen contact op te nemen. Vriendelijke groet, Anne

Score voor Opwaarderen.nl: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: