Ik heb Patricia benadert om een schilderij te laten restaureren. Het schilderij heeft misschien geen grote financiële waarde maar wel een hele grote emotionele waarde, wat het voor mij moeilijker maakt om het ergens achter te laten. Ik werd vriendelijk ontvangen en de uitleg die ik over het restauratieproces kreeg, alsook de middelen die er gebruikt gaan worden, zorgde meteen voor een goed gevoel. Toen ik het schilderij achterliet had ik echt het gevoel het achter te laten bij een professionele en betrouwbare restaurateur. Tijdens het restauratieproces werd ik regelmatig met foto’s en uitleg op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook dat geeft uiteraard een goed gevoel. Het eindresultaat van de restauratie heeft mij verwachtingen overtroffen. De schade is zo goed als onzichtbaar hersteld. De prijs was overeenkomstig de vooraf gemaakt calculatie. Dus ook wat dat betreft was het perfect. Al bij al een prettige ervaring.