Hoe voldoet uw traplift aan de verwachtingen
Wat vond u van de snelheid van levering
Bent u te spreken over de klantvriendelijkheid van onze verkopers
Bent u tevreden over de vakkundigheid van onze monteurs
Wat vindt u van het gebruiksgemak van onze traplift

Op 19 december werd de traplift geplaatst. Echter bij het weggaan deelde de monteur mee dat de bediening van de lege stoel nog niet weekte, maar dat dit dezelfde week zou worden opgelost. Echter na 3 dagen en vele tevergeefse telefoontjes waarin we geen contact kregen bleek dat het bedrijf gesloten zou zijn tot 2 januari. Op de uitgebreide mail met klacht werd niet gereageerd, twee bejaarden achterlaten zonder goed werkende trap en ook zonder rugleuning, want die was verwijderd. 2 januari hadden we eindelijk telefonisch contact en zou er een servicemonteur komen. Geen ecxuus, en geen reactie op de mail. Wel zou er een bloemetje worden gestuurd voor het ongemak.
De servicemonteur is nog een halve dag bezig geweest omdat het geheel niet correct bleek aangesloten.
Slechte service voor een bedrijf wat zich profileert met een sjieke glossy brochure.
En het bloemetje is ook nooit ontvangen..

Beter interrn communicere, bereikbaar zijn ook op de acute noodlijn. Achteraf controle uitvoeren of de beloofde service daadwerkelijk is geleverd.
Mag wel voor zo'n hoge rekening.

Score voor Otolift Trapliften: 1/5
Zou u ons aanbevelen? Nee